Events

Workshop i eteriska oljor och Yinyoga

yinyoga

Välkommen in till denna lilla oas i Gamla Stan där du kommer att få en inblick i eteriska oljor och utöva yinyoga. Det blir en stund att investera i dig själv, få en stunds avkoppling och få lära dig mer om naturlig hälsa.

Yinyoga är en av de lugnaste och mest meditativa stilarna av yoga. Samtidigt som den är lätt att utföra kan den kännas utmanande. Vi stannar i positionen under en längre tid och kommer på så sätt åt stelhet i bindväv och leder. Yinyoga lämpar sig mycket bra för alla slags kroppar, särskilt för dig som är stressad eller stel, eller både och.

Alla ställningar utförs liggande eller sittande och fokus är på stela höfter, baksida av lår, mage, bröst, nacken och axlarna. Där kommer vi åt meridianer som har sitt qi flöde i hela kroppen och vi kommer åt våra inre organ. Dessa ska vi aktivera på workshopen; detoxa genom att komma åt lever-njur meridianer. Denna fördjupning kommer vi presentera på plats med egen praktik som ska leda oss in i djup revitalisering och avslappning.

Vår yogalärare är Weronika Mrowczyk, Fysioterapeut, Leg.yogainstruktör YinYoga, Ashtanga Vinyasa Flow Yoga MediYoga (medical yoga) www.samadhiyoga.se

 

SOULFOXEDIT-14

Upptäck födelarna med eteriska oljor Är du nyfiken på eteriska oljor och vad de kan göra för ditt välmående? På den här workshopen får du en introduktion om vad eteriska oljor är, de tre sätten som de används på och varför kvalitet är så viktigt. Du kommer att få en inblick i de mest vanligaste oljorna och hur du kan använda dem i din vardag och under yoga & meditation. Du får även en roller med eteriska oljor att ta med dig hem.

Denna workshopen passar bra för dig som har behov av:

* Mer energi

* Känslomässigt stöd

* Hjälp med avslappning

* Stärka upp immunförsvaret

* Klarare tankar och fokus

* Bättre sömn

* Spänningar i kroppen

* Bättre matsmältning

* Vill leva mer giftfritt och använda naturliga produkter

yoga

Plats: Samadhi Yoga Gamla Stan
Lilla Nygatan 9, ingång Kåkbrinken 16

Tid: Lördag den 21 november kl. 13-16
(inkl.kort paus på plats med te och frukt)

Kostnad: 450:-, arbetslös/sjukskriven/pensionär 300:-
betalas med Swish vid anmälan till 073-901 86 20

Antal: Vi tar in max 7 personer i lokalen. Du kan också vara med på Zoom och där är platserna obegränsade, bara meddela vilket du föredrar.

Anmälan: cicki@growingly.se
eller till: weronikam9@gmail.com

Klädsel/medtag: Mjuk och bekväm klädsel att göra yoga i. Innesockor. Ev sjal/kofta. Yogamattor och bolster finns på plats.

Passar: Alla, inga förkunskaper krävs.

Varmt välkommen!